Wij staan voor zorg op maat!


GSM Sofie      0499 / 10 40 60   -  GSM Peter      0494 / 31 00 34

 

Werkwijze

Hebt u zorg nodig? Dan kan u steeds vrijblijvend naar ons bellen.

Tijdens onze eerste kennismaking, leggen we u verder onze manier van werken uit. Samen met u bekijken we hoe de zorgen best georganiseerd worden. Uw noden en behoeften komen op de eerste plaats bij ons. We kiezen dan ook bewust voor een persoonlijke aanpak, en dat merkt u dagdagelijks.

Wij zorgen ervoor dat u steeds dezelfde gezichten over de vloer krijgt. Zo hoeft u niet te wennen aan vele gezichten en bouwt u gemakkelijker een vertrouwensband op. Een ander voordeel is dat wij de zorgen beter kunnen opvolgen. 

Afhankelijk van de noden, komen wij eens per week, dagelijks of meerdere keren per dag langs.

Uw privacy en discretie dragen wij hoog in het vaandel!

Overleg

We volgen nauwgezet uw zorgen op. Op regelmatige basis wordt uw situatie onderling, met uw familie, huisarts en zonodig met andere hulpverleners besproken. 

Continuïteit

Ons team is 7 dagen op 7 paraat. Ook in weekends of tijdens feestdagen staan wij voor u klaar. Hebt u vragen of is er een dringend voorval? U kan ons 24 uur op 24 telefonisch bereiken.

Meer dan verpleging

Wij werken samen met Bmedi BVBA, een groothandel voor verpleegkundig en medisch materiaal. Indien u specifiek verzorgingsmateriaal nodig heeft, kunnen wij u daarbij helpen. Het staat u natuurlijk vrij om zelf uw aankopen hiervoor te regelen. 

Vanuit onze expertise kunnen we u advies geven omtrent thuishulpdiensten, hulpmiddelen in huis en keuze continentiemateriaal

Voorschrift en administratie

Voor hygiënische zorgen hebt u geen voorschrift van uw dokter nodig. Voor andere zorgen zoals inspuitingen, wondzorgen, compressietherapie e.a. vragen wij wel een voorschrift van u arts.

Thuisverpleging Zorgteam Kempen past de derdebetalersregeling toe. Alles wordt rechtstreeks met uw ziekenkas geregeld. U ontvangt geen factuur van ons... dus weer een zorg minder voor u.

Contact

 Bent u woonachtig in de regio Nijlen - Kessel - Bevel, en hebt u nood aan verzorging?

Aarzel niet om te contacteren : Sofie   0499 / 10 40 60   -   Peter   0494 / 31 00 34

Wij helpen u graag verder!

 

Ruime ervaring

vlotte communcatie

duidelijke afspraken